Szeretne ebből a termékből rendelni ?

Személyes adatok
* Megrendelő neve:

* Megrendelő telefonszáma:

* Megrendelő e-mail címe:Szállítási cím:
* Város

* Írányítószám

* Utca, házszám:Számlázási cím:
Akkor töltse ki, ha nem egyezik meg a szállítási címmel.
Város

Írányítószám

Utca, házszám:Kiszerelés Ára
ml / darab Ft/ml Bruttó Ft/db
100 ml-es tubus 4,80 480 Ft/db
1000 ml-es Tork ut.tölt 3,88 3 880 Ft/db


Megjegyzés:A megrendelt termékeket a helyszínre szállítjuk.

Szállítási díjaink belföldre DPD futárszolgálattal utánvéttel

db               díj Ft/alkalom

Termoline balzsam 250 ml-es

1-5                       3.006,-

6 db ingyenes

Kézápoló krémek 100 ml-es

1-10                       3.440.-

30-50                     3.780,-

50-100              4.051,-

Kézápoló krém 250 ml-es

1-9                       3.780.-

10 db ingyenes

Termékeink

MILLA ALOE VERA Kézápoló krém Regeneráló, B5 vitaminnal, búza proteinnel
VTSZ:33049900 OETI 712/2008

CPNP 1146174

<p><strong>MILLA ALOE VERA Kézápoló krém</strong> Regeneráló, B5 vitaminnal, búza proteinnel<br /><em>VTSZ:33049900 OETI 712/2008</em></p>
<p><em>CPNP 1146174<br /></em></p>
Kiszerelés Ára
ml / darab Ft/ml Bruttó Ft/db
100 ml-es tubus 4,80 480 Ft/db
1000 ml-es Tork ut.tölt 3,88 3 880 Ft/db

A termék összetétele és gyártása szigorúan a gyártó által megadott minta szerint, a forgalmazási engedély kérelemben megadott és elfogadott módon történik. Az általunk gyártott valamennyi termék ellenőrzött alapanyagokból készül, előállítása fegyelmezett technológiai rendszerben történik, és a termékek általunk végzett minőségi ellenőrzésen mennek át. Termékeink kiváló minőségéért felelősséget vállalunk.

AJÁNLOTT FELHASZNÁLÓI KÖR:
A kézápoló krém hatóanyagokban gazdag, és igényes bőrápoló alapanyagok és zsíranyagok felhasználásával készült. Használatát javasoljuk mindazon munkahelyen, ahol egyik meghatározó igény a gyors és nyommentes felszívódás.

Az általunk forgalmazott kiszerelések:

Tubusos kiszerelés:
100 ml / polietilén tubus

Gyűjtő csomagolása:
100 db 100 ml-es tubus / hullámpapír doboz

 

 

A gyűjtő csomagolást igény esetén megbontjuk.

A termék darabonként is megvásárolható.

Az átadási ár a szállítási költséget nem tartalmazza.

TERMÉK TULAJDONSÁGA:
A krém lágy, sárgás, enyhén illatosított, könnyen felszívódó géles jellegű, nem zsíros tapintású termék. A krém vivőanyagai zsíros és vizes fázisú anyagok keveréke, mely alkalmas arra, hogy a hatóanyagok könnyen és gyorsan a bőr mélyebb rétegeibe jussanak.

EGÉSZSÉGÜGYI HATÁS:
A krém legfőbb hatóanyaga az Aloe Vera (Aloe Barbadensis) pozsgás növény vizes bázisú kivonata, mely rendkívül hatásos bőrápoló tulajdonságot kölcsönöz a krémnek, elősegíti a kézbőr hámképződését, az apró szemmel nem látható hámsérülések gyógyulását, valamint megelőzi illetve csökkenti a hámsérülések következtében kialakuló kellemetlen gyulladásos jelenséget.

A kézápoló tartalmaz továbbá B5 provitamint (d-Pantenol), mely hatóanyag szintén elősegíti a hámsérülések gyors felépülését. A kézkrém búzaprotein tartalma a bőr rugalmasság fenntartásában hatásos, a B-karotin tartalom, mint természetes szinező anyag használatos a kozmetikai termékekben, de ezen felül a bőrt érő káros környezeti hatások (pl.nap, szél, légszennyezés) kivédésében megelőző jelleggel, mint "bőrvédő anyag" segít. Az illatanyag, mely az aloe növény illatát idézi a krém használatakor, kellemes érzetet kölcsönöz, jelenléte nagyon alacsony koncentrációjú (0,1 %) allergiás tünetet érzékeny egyéneknél sem tapasztaltunk.

HASZNÁLATI JAVASLAT, FELHASZNÁLÁS:
A krémet munkavégzés előtt és után egyaránt használhatjuk, nincs korlátozó tényező használatában. Célszerű kézmosás után a krém rendszeres használata. Minden esetben fordítsunk annyi időt a krém használatára, hogy a felvitt krémet a bőrbe szívódásig dörzsöljük be. Elsősorban azokon a munkaterületeken ajánlott a használata, ahol nem hagyhat nyomot a kéz a munkadarabon. Ajánlott felhasználói kör a könnyűipar, az elektronika ipar, az irodai munkavégzés, különböző szolgáltató iparok, különleges magas hőmérsékleten dolgozók kézápolására.

AJÁNLOTT FELHASZNÁLÁS:
havi 100-200 ml /fő a végzett munka kézigénybevételétől függően.

FORGALMAZÁSI ENGEDÉLY SZÁMA:
712/2008. OETI.

vissza